Bijna is het zover!

Het boekje is uitgedeeld en het aftellen is nu echt begonnen. Nog een aantal nachtjes slapen en het feest barst los. Hieronder vind u alle informatie omtrent de kaartverkoop en de feestavonden

Kaartverkoop informatie

Zaterdag 17 Augustus   15:30 uur

Nog geen kaart weten te bemachtigen? Kom dan zaterdag 17 Augustus naar het schoolplein van de St. Jozefschool in Schipluiden.

Terwijl de kinderen zich inschrijven voor alle kinderonderdelen kunt u in de rij staan voor de laatste kaarten van ZF2019! 

De kaartverkoop start om 15.30 uur tot 17:00 uur.

  • De kaarten kosten €10,- per stuk.
  • Iedereen mag kaarten kopen, maar de minimumleeftijd voor de feestavonden is 16 jaar. Legitimatie is verplicht bij entree van het feestterrein. Alcohol wordt niet geschonken onder de 18 jaar.

Zaterdag 17 Augustus: Steammachine

De laatste tandwielen worden opgepoetst, de machines extra opgestookt en er wordt meer dan ooit uitgevonden. Van een high class feest in een zeppelin tot dansen tussen de klokken en stoommachines. Vanavond begeeft u zich in de alternatieve jaren na 1900.

Donderdag 22 Augustus: Cirque Du ZF

Dames en heren, hoog geëerd publiek! Hierbij presenteren wij met trots; Cirque du ZF!
U zult uw ogen uitkijken naar onze fantastische dierenshows en clowns-acten. Breng een bezoek aan de Freakshow of laat u verbazen door de acrobaten. Zien we u dan?

Vrijdag 23 Augustus: Making History

Vanavond is het uw kans om geschiedenis te schrijven of wilt u deze liever veranderen? Ga samen met ons terug in de tijd. Stop met scheren, laat de natuur zijn vrije gang gaan en u bent vanavond een heuse holbewoner. Of bent u de dappere ridder en verovert u alle harten op het feestterrein?

Zaterdag 24 Augustus: Best of Broadway

Het licht gaat uit, de spanning stijgt. Dames en heren, welkom bij ‘THE BEST OF BROADWAY’! Vanavond beleeft u de allermooiste musicals in het ZF-Theater. Heeft u altijd al een keer naar The Lion King gewild? Of danst u toch liever mee op de swingende beats van Mamma Mia? Mis het dan niet!