Veldgasten Shift 1

Inschrijven Veldgasten Shift 1

12:30 – 14:45 uur (inloop om 12:00 uur)

Op zondagmiddag 16 augustus staat je een spetterend programma te wachten op veld 1 van V.V. Schipluiden. Vergeet vooral je kleedje en je zonnebril niet. Schrijf je in met gezelschappen van maximaal vier personen in één van de shifts. Om zeker te zijn van je drankje is het mogelijk om een aantal dranken te reserveren. Tijdens het evenement is het ook mogelijk om drankjes bij de bediening te bestellen. De dranken die je vooraf kunt bestellen vormen ook het assortiment tijdens het festival. Dranken zijn om praktische redenen alleen per fles of sixpack verkrijgbaar. Na afloop van het evenement worden deze afgerekend.

  • Datum: Zondag 16 augustus
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Prijs: €40,00 (per gezelschap van vier personen)
  • Tijd: 12:30 – 14:45 uur (inloop om 12:00 uur)
  • Locatie: V.V. Schipluiden

Let op! Maak het u en uw gezelschap comfortabel en neem een kleedje en/of kussen mee voor op het grasveld.

Wanneer het onderdeel afgeblazen wordt door onvoorziene omstandigheden of slecht weer is restitutie niet mogelijk.

 

Programma

Veldgasten presenteert u vier diverse artiesten die een mix van podiumkunsten samenbrengen tot een festival in het nieuwe normaal. De presentatie van deze middag is in handen van Debby Haring.

 

Marlies Ruigrok

Dit jaar geen grote reizen, maar lekker op pad in de buurt, in ons eigen Nederland. Marlies Ruigrok bezingt het leven met een ode aan het Nederlandse theaterlied in een speciaal zomerprogramma. En waar kan dat nou beter dan met de voeten in het gras in Schipluiden?

Over liefde en luieren, twijfel en troost, zeuren en zalmtartaar, verdriet en verlangen. Met theaterliederen van o.a. Jasperina de Jong, Toon Hermans én haarzelf. Marlies werkt namelijk momenteel aan haar debuut EP met liedjes op het snijvlak van muziektheater en popmuziek en zij geeft speciaal voor jullie een klein voorproefje. Een theatraal liedprogramma, begeleidt door pianist Andrea Vasi, gebracht met passie, overgave en humor, zoals Marlies dat als geen ander kan.

Luca Warmer & Paulinho Paes

”Op het podium voel ik me thuis, op mijn plaats.”

Luca is een zangeres en ziet haar lichaam en stem als instrument, als een sax of een gitaar. Met dat instrument ontwikkelt zij haar eigen stijl, een combinatie van zelfgeschreven soulvolle jazz stukken met improvisatie en gedichten. Wat ze wilt bereiken met haar muziek is het raken van mensen, hen meenemen, hen verwonderen met vragen, antwoorden en emoties.

De muziek is oprecht, puur en virtuoos, geïnspireerd op de wereld en de mensen om haar heen. Ze schrijft, zingt en praat over troebele tijden. Zo wilt ze hoop geven en iets moois laten zien in het pijnlijke.

Vandaag tijdens Veldgasten speelt ze samen met behendig gitarist Paulinho Paes een intieme set bestaande uit soulvolle jazz en gedichten.

Wouter Planteijdt

In het voorjaar van 2016, na de tour rond het 10de Sjako! album ‘the10th’, lazerden zomaar de liedjes voor Bullhorn ‘uit het plafond van Wouter Planteijdt’s werkkamer’. Wouter vond drummer Mischa Porte en contrabassist Gerco Aerts een duo die ritme geven aan zijn riffs.

De nieuwe liedjes van Wouter kennen een meer open en akoestisch geluid. Ze passen het beste genre Americana, roots, blues. In oktober 2019 verscheen het album Planteijdt – Bullhorn digitaal, op cd en vinyl bij Zip Records. In Bullhorn herkennen we die fantastisch frontman, met zijn prachtige solo’s met fijnzinnige touch waarin zijn gitaar de hoofdrol krijgt.  Het is tijd voor Planteijdt. En dat werd tijd.                                                                                                

Cees Holtkamp

Bakkerszoon Cees Holtkamp trok na zijn opleiding naar Amsterdam, waar hij samen met zijn vrouw Petra, in 1969, een banketbakkerij begon. Een jarenlange zoektocht naar kwaliteit in zijn beroep, naar perfectie en vernieuwing. Naar (h)eerlijke authentieke recepten. Patisserie Holtkamp is inmiddels een begrip tot ver buiten de stadsgrenzen. Beroemd zijn de kroketten en de Tarte Tatin.

Samengevat: een gedreven fier vakman, niet zuinig in het doorgeven van kennis en ervaring aan anderen. Zo een man is banketbakker Cees Holtkamp. Vandaag loopt het water u in de mond wanneer Cees vertelt over zijn ongelooflijke liefde voor het banketbakkersvak.   

Sorry. Dit formulier is niet langer beschikbaar.