De Roof

Inschrijven De Roof (Telefonisch!)

Denkt u het ultieme team samen te kunnen stellen? Weet uw team binnen 90 minuten de codes te kraken en de roof van uw leven te kunnen plegen? Op vrijdag 20 augustus wordt het terrein van V.V. Schipluiden omgetoverd tot de heuse Zomerfeest Bank, welke klaar staat om leeggeroofd te worden!

Agent Black is terug en heeft uw hulp nodig! De malafide bankdirecteur van de Zomerfeest Bank heeft goudstaven en een diamant in één van de kluizen welke terug gevonden moeten worden. Betreed samen met uw zorgvuldig samengestelde team het hoofdkwartier van de Zomerfeest Bank: de front office. Dit is waar het allemaal begint. In deze donkere, rokerige ruimte is het aan u de taak om alle cryptische puzzels en ingewikkelde raadsels op te lossen. Alleen zo kunt u de locatie van de buit achterhalen.

Vervolgens betreed het hele team volledig gewapend het zwaar beveiligde terrein van de Zomerfeest Bank en is het zaak om op de ontcijferde locatie de kluis leeg te moeten roven. Let wel op voor bewapende beveiligers van de bank want zij houden alles scherp in de gaten en laat u niet afleiden door alle lichtflitsen!

Creativiteit, intelligentie, behendigheid, uithoudingsvermogen en het talent om gericht te kunnen schieten zijn deze middag van essentieel belang. Weet u het juiste team samen te stellen en de buit terug te halen?

Let op!

  • De voorinschrijving vindt plaats door telefonisch contact op te nemen met de organisatie (Vincent de Wit) via 06-17412596.
  • Telefonische bereikbaar: ma t/m vr 09:00 tot 18:00 en za t/m zo 12:00 – 18:00
  • Inschrijven kan met maximaal 5 deelnemers.
  • In overleg wordt een tijdslot van 1,5 uur gekozen waarna een betalingsverzoek wordt toegestuurd.
  • Betalen binnen één dag, anders vervalt de reservering.
  • Doe sportieve kleding en schoenen aan.
  • Bij aflasting (ivm slecht weer / corona maatregelen) is restitutie voor dit evenement helaas niet mogelijk.