Perfecte plaatje

Inschrijven Perfecte Plaatje

Tegenwoordig heeft iedereen een camera op zak en wordt elk moment vastgelegd. Van de eerste stapjes van uw kind of uw trouwdag tot aan de ondergaande zon en een lekker gerecht in een restaurant.

Alles wordt gedeeld, maar de ene foto is de andere niet. Waar op TV bekende Nederlanders de strijd met elkaar aangaan om het perfecte plaatje te schieten, gaan wij dit deze zomer doen met fanatieke Schipluidenaren.

Dagelijks wordt er een opdracht gedeeld en vervolgens is het voor u als deelnemer zaak om deze opdracht tot een zo goed mogelijk einde te brengen. Elke deelnemer stuurt per dag de beste foto op die vervolgens door onze vakjury zal worden beoordeeld op verschillende criteria. Scherpte, kleur en contrast, maar ook originaliteit en raakvlak met de opdracht zijn hierin belangrijk.

Pak uw smartphone of fotocamera erbij en ontdek hoe mooi Schipluiden is. Laat uw creativiteit de vrije loop en wie weet wordt u de Humberto Tan of Estelle Cruijff van Schipluiden. Schrijf u nu meteen in en schiet dat perfecte plaatje!

  • Zodat we contact met je kunnen opnemen mocht dat nodig zijn.
  • Zodat wij hier rekening mee kunnen houden in de beoordeling
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.