Bandjes en Standjes

Inschrijven

Het enige, echte muziekfestival van het Zomerfeest voor de deur! Tijdens dit avondvullende programma nodigen wij je uit om naar het feestterrein te komen en een avond te genieten van een gezellige sfeer, lekkere muziek en heerlijke hapjes en drankjes. En dit alles verzorgd door bands en ondernemers uit de regio! Bekijk hier het programma!

Qua muziek is er voor ieder wat wils. Word jij bijvoorbeeld blij van een lekkere rock beat? Of geniet jij toch meer van een wat meer gefinetunde gitaar solo? Dan moet het helemaal goedkomen. Meer dan 10 bands betreden vanavond het open podium, maar één ding hebben deze artiesten allemaal gemeen: de wens om hun muziek te delen met jou. Laat je dus verrassen en geniet van al het talent wat voorbij komt!

Is er een moment pauze op het open podium? Maak je geen zorgen, er zijn nog genoeg andere activiteiten. Speel bijvoorbeeld gezellig mee met de muziekbingo, georganiseerd door het altijd gezellige, energieke en ieders favoriete coacktail trio. Strijd met een heerlijk drankje in de hand tegen, of juist met, je vrienden en laat zien wie de enige echte muziekmaster is. En roepen een Game Boy, een Atari of een oude spelcomputer bij jou een nostalgisch gevoel op? Was je hier vroeger niet vanaf te slaan? Check dan zeker onze gamehoek! Speel gezellig een spelletje mee en kijk of die oude talenten van vroeger nog steeds in je zitten.

Van al dat dansen en gamen krijg je ongetwijfeld dorst of zelfs trek. Ook daar is aan gedacht! Zo is er de mogelijkheid om heerlijke hapjes te proeven die door lokale ondernemers speciaal voor jullie, het fantastische Zomerfeest publiek, zijn bereid. Denk aan een lekker kopje koffie met een taartje, heerlijke Surinaamse broodjes, een stuk pizza of ga jij toch een Aperol Spritz met een snack? Niets is te gek en alle combinaties zijn mogelijk.

De line-up is compleet, de techniek geregeld en de lekkerste hapjes en drankjes worden bereid. De hoogste tijd dus om richting het feestterrein te komen en deze gezellige avond samen met je vrienden te beleven.

Let op

  • Toegangskaarten kunnen vanaf 21 juli, 12:00 uur, online gekocht worden via onze website www.zomerfeest-schipluiden.nl/inschrijvingen.
  • Op het feestterrein kan bij diverse foodtrucks iets te eten gehaald worden.

Helaas, de inschrijving voor deze activiteit is gesloten.