Tot de dood ons scheidt..

Inschrijven Diner: Tot de dood ons scheidt…

 

Heeft u altijd al eens samen met uw familie, vrienden of collega’s rechercheur willen zijn op een onvergetelijke bruiloft? Dit kan werkelijkheid worden! Simpelweg door mee te doen aan het Moorddiner van het Zomerfeest. Dit is de perfecte combinatie van een bijzondere avond met een heerlijk menu, veel gezelligheid en een extra element dat de avond onvergetelijk maakt; het moordspel. De echt rode kers op de taart, of in dit geval de bloedvlek op de bruiloftstaart zou je kunnen zeggen. Tijdens deze avond bent u met uw tafelgasten gezellig aan het dineren, maar wordt er ook verwacht dat u de tafelgasten het vuur aan de schenen kunt leggen.

Vooraf ontvangt u de uitnodiging met informatie omtrent de moord waar niemand wordt uitgesloten als verdachte. Houd uw ogen en oren dus goed open en bereid u voor op een verhoor van uw tafelgasten. Overleg, lach en eet met uw tafelgasten, maar houd de oplossingen voor uzelf. Wie weet zit de moordenaar wel aan tafel?!

Let op!

  • Op voorhand ontvangt u een uitnodiging waarin staat welk karakter u speelt en welke dresscode hier van toepassing is.
  • Het is mogelijk om per 6 of per 2 personen inschrijven.
  • De voorpret start bij uw outfit! Herleef uw bruiloft, kom gekleed als jou karakter.
  • Vul bij iedere speler een eigen naam-achternaam en Email adres in. Geen volledige inschrijving betekend geen deelname.
  • Speel het spel mee door de uitnodiging goed door te nemen en een sfeervolle avond is gegarandeerd.

Inschrijving voor 6 personen

Helaas, de inschrijving voor deze activiteit is gesloten.

Inschrijving voor 2 personen

Helaas, de inschrijving voor deze activiteit is gesloten.