Bestuur

IMG20240120162748-01

Rudy Paalvast

Voorzitter

Lees meer over Rudy

Op dit moment mag ik naast mijn organiserende taken ook de rol van voorzitter binnen het bestuur vervullen. Samen met de rest van het bestuur zorgen wij ervoor dat alles is voorbereid, waardoor de organisatie de onderdelen kan organiseren en de speciale takken er klaar voor zijn zodat de feestweek soepel kan verlopen.
Daarnaast ben ik ook aanspreekpunt voor bezoekers, externe contacten & media. Heb je een vraag of wil je gewoon een keertje kletsen? Je kunt mij bereiken via rudy.paalvast@www.zomerfeest-schipluiden.nl. Tot op het feestterrein!

IMG20240120163149-01

Cynthia Verboon

Medewerkers en organisatie

Lees meer over Cynthia

Binnen het Zomerfeest bestuur ben ik verantwoordelijk voor de medewerkers en de organisatie. Lijkt jou het leuk om medewerker te worden, wil je een keertje komen kijken of heb je vragen over wat het precies inhoudt? Je kunt mij contacteren via medewerker@www.zomerfeest-schipluiden.nl. Tot snel!

IMG20240120165441_01-01

Rik Schilperoort

Bouw & terrein

Lees meer over Rik

Hoi ik ben Rik Schilperoort! Als hoofd bouw hou ik me bezig met alles wat gebouwd wordt op en rond het ZF terrein. Vanaf dit jaar kom ik het bestuur versterken. Ik zal zaken rondom het terrein en speciale takken op me nemen.

IMG20240120162909-01

Siem van ’t Hof

Penningmeester

Lees meer over Siem

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor alle geldzaken rondom het Zomerfeest. Door middel van boekhouding, financiële analyse en het geld tellen, zorg ik ervoor dat we elk jaar weer financieel gezond doorkomen en er ook een volgend jaar gehouden kan worden. Heb je nog een factuur (liever niet) of moet ik er nog een sturen (dat mag natuurlijk wel) stuur dan een mailtje naar penning@www.zomerfeest-schipluiden.nl. Tot in de week zelf!

IMG20240120164147-02

Celine Groot

Veiligheid en vergunning

Lees meer over Celine
Al jaren help ik met veel plezier op verschillende vlakken binnen het Zomerfeest. Zo houd ik me binnen het bestuur bezig met de vergunning & veiligheid. Uiteraard zorg ik voor de vergunningsprocedure en ben ik contactpersoon voor de gemeente, beveiliging, EHBO en hulpdiensten. Daarnaast ben ik hoofd speciale tak verf waarbij o.a. ik zorg voor de aankleding van het terrein.
IMG20240120165630-01

Marijn van Adrichem

Secretaris

Lees meer over Marijn

Als algemeen bestuurslid houd ik mij voornamelijk bezig met sponsoring. Daarnaast ondersteun ik Siem met alles wat met centjes te maken heeft. Ook de programmering pak ik met de bandcommissie op. Heb je vragen of opmerkingen? Ik ben te bereiken via sponsoring@www.zomerfeest-schipluiden.nl.

IMG20240120163433-01

Migiel van Paassen

Sponsoring

Lees meer over Migiel

Ik hou me bezig met het regelen van de sponsoring. Ben of ken jij iemand die het leuk vindt om te sponsoren? Via sponsoring@www.zomerfeest-schipluiden.nl kan je je vragen bij mij kwijt!

IMG20240120164052-01

Stella van der Burgh

Medewerkers

Lees meer over Stella

Binnen het Zomerfeest houd ik me bezig met de promotie en de social media. Daarnaast verzorg ik samen met Cynthia alles rondom de medewerkers en de organisatie van de Zomerfeesten. Ik regel de vergaderingen voor de organisatie en laat het terrein zien aan nieuwe medewerkers. Medewerkers kunnen met vragen altijd bij mij terrecht.
Wil jij medewerker worden binnen het Zomerfeest? Laat je gegevens achter via de site of stuur een mailtje naar medewerkers@www.zomerfeest-schipluiden.nl.