Info

kaartverkoop 2024

De kaartverkoop voor de feestavonden van Zomerfeest Schipluiden 2024 was tijdens de pre party op vrijdag 14 juni bij VV Schipluiden. Geen kaarten hier kunnen bemachtigen? Je kunt ze vanaf nu hier online kopen.

Minimale leeftijd
De leeftijd van de onderdelen zijn adviesleeftijden. Kom gerust mee met je vriendjes/vriendinnetjes of je vriendengroep. Op de kaartavonden geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.
Muntverkoop
De munten zijn €3,- en kunnen op meerdere locaties op het Zomerfeestterrein worden gehaald.
Openingstijden
Het Zomerfeestterrein is de gehele dag open. Kom gerust langs om te kijken tijdens de opbouw van onderdelen of de avonden. De bar op het terrein is open tijdens alle avondactiviteiten.
Alcoholbeleid
Het Zomerfeest schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Op iedere avond is het meenemen van een identiteitsbewijs verplicht van jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Controle zal plaatsvinden bij de poort en over het terrein. Van iedere bezoeker van het Zomerfeest wordt geacht dat zij hier ook op letten, zo houden we het feest leuk voor iedereen en kunnen we nog lang genieten van ons dorpsfeest.
Medewerkers

Het Zomerfeest kan niet zonder haar medewerkers. Met een grote groep medewerkers zijn we elke dag in de weer om het programma tot een succes te maken. Wil je ook medewerker worden? Vanaf 14 jaar ben je welkom op het terrein om ons te helpen! Bekijk alle informatie hier of kom gewoon een keer naar ons terrein!

Beeldmateriaal

Bij deelname van een van onze activiteiten of aanwezigheid op het feestterrein ga je automatisch akkoord met het maken van foto’s en dat deze online geplaatst worden.

Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen naar info@zomerfeest-schipluiden.nl