Informatie

De leeftijd van de onderdelen zijn adviesleeftijden. Kom gerust mee met je vriendjes/vriendinnetjes of je vriendengroep. Op de kaartavonden geldt een minimale leeftijd van 16 jaar.

De munten zijn €2,- en kunnen op meerdere locaties op het Zomerfeestterrein worden gehaald.

Het Zomerfeestterrein is de gehele dag open. Kom gerust langs om te kijken tijdens de opbouw van onderdelen of de avonden. De bar op het terrein is open tijdens alle avondactiviteiten.

Het Zomerfeest schenkt geen alcohol aan jongeren onder de 18 jaar. Op iedere avond is het meenemen van een identiteitsbewijs verplicht van jongeren van 16 tot en met 25 jaar. Controle zal plaatsvinden bij de poort en over het terrein. Van iedere bezoeker van het Zomerfeest wordt geacht dat zij hier ook op letten, zo houden we het feest leuk voor iedereen en kunnen we nog lang genieten van ons dorpsfeest.

Het Zomerfeest kan niet zonder haar medewerkers. Met een grote groep medewerkers zijn we elke dag in de weer om het programma tot een succes te maken. Wil je ook medewerker worden? Vanaf 14 jaar ben je welkom op het terrein om ons te helpen! Stuur een mailtje naar info@zomerfeest-schipluiden.nl of kom gewoon een keer naar ons terrein!