Medewerker worden

Zomerfeest Schipluiden: hét zomerse feestspektakel in Schipluiden, elk jaar weer! En dit is allemaal te danken aan onze grote groep vrijwilligers en ook jij kan je daarbij aansluiten.

 

Medewerkers informatie avond

De informatieavond voor medewerkers vindt plaats op 5 juli 2024, vanaf 19:30 uur, de locatie volgt nog! 🤩

Als vrijwilliger kun je meehelpen bij diverse speciale takken:

  • Media: Hier kun je helemaal losgaan met je creativiteit! Maak de mooiste foto’s, bedenk toffe social media berichten en stories of maak of bewerk te gekke video’s.
  • Bar: Tappen, schenken, bijvullen… Bij de bar ben jij verantwoordelijk voor een spic en span uitziende bar en vooral belangrijk dat we nooit drankjes zitten.
  • Bouw: Schroeven, hamers, zagen… Je kunt je helemaal uitleven bij de bouwtak! Leer hoe je als een echte pro klusjes kunt klaren en draag bij aan de ‘beun-projecten’.
  • Terrein: Zorg dat alles op z’n plek staat en blijft staan bij de terreintak. Jij bent verantwoordelijk voor de indeling van het terrein, dus jouw organisatorische skills komen hier goed van pas.
  • Verf: Hou jij ervan om creatief bezig te zijn? Dan is de verftak echt iets voor jou! Hier kun je helemaal losgaan met het verven van wanden en het maken van mooie kunstwerken die de feestavonden helemaal in de sfeer brengen.
  • Logistiek: Tijdens de feestweek is het aan jou om alles van A naar B te vervoeren. Het is handig als je een rijbewijs hebt, maar ook als je alleen kunt helpen met in- en uitladen van de spullen ben je van harte welkom!
  • TD: Bij de TD-tak hou je je bezig met alles wat een stekker heeft. Samen zorgen jullie ervoor dat het geluid en licht perfect werkt tijdens de activiteiten. Dus als jij een echte techneut bent, dan is dit de ideale tak voor jou!
  • Catering: ​​jij zorgt ervoor dat niemand tijdens de week met een knorrende maag rondloopt. Je bent verantwoordelijk voor de lunch en zorgt dat er tijdens de activiteiten voldoende eten beschikbaar is. Zo weet je zeker dat iedereen genoeg energie heeft om te feesten en de hele dag door te gaan!

 

Naast de speciale takken kun je ook meehelpen bij verschillende activiteiten die tijdens de week worden georganiseerd. Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger voor een speciale tak, moet je minstens 14 jaar oud zijn. Maar je kunt al vanaf 12 jaar helpen bij kinderactiviteiten.

Het Zomerfeest Schipluiden wordt een te gekke week vol plezier en gezelligheid! Samen met alle vrijwilligers gaan we er een onvergetelijk evenement van maken. Maar let op: als vrijwilliger bij het Zomerfeest Schipluiden verwachten we dat je volledig gemotiveerd bent. We rekenen op jou om bij te dragen aan een veilige en gezellige sfeer voor onze bezoekers. We willen namelijk dat iedereen volop kan genieten van de feestweek en daarom is het superbelangrijk dat we op onze vrijwilligers kunnen bouwen. Dus ben jij klaar voor een week om nooit te vergeten? Schijf je dan snel in als vrijwilliger en draag bij aan een fantastisch Zomerfeest!

 

  • Zodat we contact met je kunnen opnemen mocht dat nodig zijn.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.