Kaartverkoop feestavonden

Kaartverkoop Zomerfeest Schipluiden 2023

SINTERKerst & Nieuw

Zaterdag 5 augustus

Met optredens van:

Coverband De Jongens van Jeweetwel

Vier sinterklaas, kerst en d jaarwisseling met ons mee op deze warme winteravond! Kom naar de opening van het Zomerfeest en proost op alle decemberfeesten in
één. Trek je eindejaarsoutfit aan of kom als kerstman, pietenbaas of rendier. Neem al je vrienden mee, want op deze SinterKerst&Nieuw is er niemand alleen!

Arabian nights

Donderdag 10 augustus

Met optredens van:

DJ Layon Nais & DJ Billy the Kit

Tijdens deze magische avond brengt het Zomerfeest jou naar de wondere wereld van het Oosten. Maak kennis met de geest uit de wonderlamp, loop langs de kleurrijke theekraampjes en ga op bezoek in het paleis bij de keizer. Maar let wel op je spullen… want voor je het weet heeft de vliegensvlugge gouddief Abu jouw juwelen te pakken.

vogelvrije vrijdag

Vrijdag 11 augustus

Met optredens van:

Coverband Straatwaarde & DJ Leasan & DJ Fagis

Op deze Vrijdagavond staat alles in het teken van de letter V! Het feestterrein kleurt violet, vintage is weer in en de Vengaboys zijn uitgenodigd. Maar pas op voor de vleermuizen en vogelbekdieren! Verzamel je vrienden, verkleed je als vakkenvuller, voetballer, Viking of verkeerspion en vermaak je op deze Vogelvrije Vrijdag!

heerlijk hollands

Zaterdag 12 augustus

Met optredens van:

De heeren van Aemstel & Party DJ W

We zijn er weer bij en dat is prima, Viva Hollandia! Vanavond kleurt het hele feestterrein oranje en gaan we voor “Heerlijk Hollands”. Een eerbetoon aan alles wat ons kleine landje groot maakt. Denk aan tulpen, kazen, klompen, Andre Hazes, Koning Pils, bitterballen en molens. Trek je oranje outfit uit de kast en feest met ons mee!