Kaartverkoop feestavonden

Let op: De kaarten voor vanavond (Zaterdag 13 augustus: Viva Las Vegas) zijn volledig uitverkocht!  Er worden ook geen kaarten meer verkocht aan de poort.

 

Feestavonden

Zaterdag 6 Augustus: ZF Airlines

Vanavond gaan we met het vliegtuig terug naar onze vertrouwde plek midden in het dorp. Ik wil jullie vragen de stoelriemen vast te maken en de luikjes bij de ramen te openen, want het is zo tijd om te landen op het feestterrein van Zomerfeest Schipluiden.

Donderdag 11 augustus: Thrilling Thursday

Al enige tijd voert een verstrooide wetenschapper experimenten uit op het feestterrein om het eeuwige leven te ontdekken. Graag nodigt hij jullie allen uit op deze spannende donderdagavond om zijn creaties te bewonderen. Maar let wel op, niet ieder experiment gaat even goed….

Vrijdag 12 augustus: Tiroler Beach Party

Trek je zwembroek en skibroek maar uit de kast, want het belooft een hete avond te worden in de Schipluidense Alpen. Stap op je slippers in de skilift of prik je skistokken in het zand, want vanavond komt het beste van twee werelden samen bij het Zomerfeest.

Zaterdag 13 Augustus: Viva Las Vegas

Welcome to fabulous Las Vegas! Het was een spannende race, maar het publiek heeft gesproken. De Hollandse avond kwam zeker in de buurt, maar Viva Las Vegas blonk er boven uit! Maar wat blinkt er eigenlijk niet in Las Vegas? De vele gokmachines, de neon lichten, het reuzenrad, de fonteinen, de kristallen kroonluchters en de sprankelende outfits.