Het Zomerfeest Schipluiden staat voor de deur!

21-05-2024
Zomerfeest-Header-Image copy
Schipluiden, 21 mei 2024 – Het aftellen is begonnen! Met veel enthousiasme kondigen we aan dat het programma voor dit jaar helemaal rond is. De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie zet de laatste puntjes op de i om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke editie wordt.

Vernieuwd Terrein en Programma

Dit jaar hebben we enkele leuke veranderingen aangebracht op het terrein. Na zorgvuldige overweging hebben we besloten het feestterrein anders in te richten om de bezoekerservaring te verbeteren. Deze nieuwe indeling zorgt voor meer ruimte en comfort, zodat iedereen optimaal kan genieten.
Daarnaast is het programma met zorg samengesteld en grondig onder de loep genomen. Er is gezorgd voor een diverse mix van activiteiten en optredens, zodat er voor ieder wat wils is. Van muziek en workshops tot kinderactiviteiten en uitdagende pubquizvragen – het Zomerfeest Schipluiden 2024 belooft voor alle leeftijden weer een gezellige week te worden!

Pre-party

Op vrijdagavond 14 juni is de pre-party! Hier kan je je kaarten voor de feestavonden bemachtigen en gezellig een drankje en dansje blijven doen. De DJ’s zijn geboekt, het bier staat gekoeld en de datum staat geblokt in iedereens agenda; toch?! We maken er een feestje van in aanloop naar de gezelligste feestweek!

Infoavond

Het Zomerfeest kan het Zomerfeest het niet zijn zonder al haar trouwe en enthousiaste medewerkers. Wil jij kennis maken met het programma, je inschrijven om te helpen bij bepaalde onderdelen of gewoon even gezellig kletsen om te horen wat er zoal te beleven valt het op feestterrein? Kom dan vrijdagavond 5 juli langs bij het Oude Gemeentehuis voor een ☕, 🫖, 🍺, 🍷of 🍹en kom alles te weten!
Houd de brievenbus, website en sociale media in de gaten voor het volledige programma en verdere updates!

Tot ziens op de pre-party 14 juni! 🤩