Ticket to Ride Schipluiden

Inschrijven

Dat het bij ons altijd gekker, creatiever en net dat stapje extra kan is duidelijk. Zo ook vanavond. Heb jij dus zin in een unieke en actieve spelavond? Doe dan mee met Ticket to ride Schipluiden! Niet alleen brengen wij het bordspel “Ticket to ride” tot leven, we combineren dit fantastische spel ook nog eens met een vossenjacht XXL en fanatieke spelletjes. Het belooft een spannende avond te worden waarbij strategie, teamwork en speurvaardigheden van groot belang zijn.

Het spel Ticket to Ride is al een spannende uitdaging op zich, maar bij ons krijgt het nog een extra dimensie. Tijdens het spel speel je niet alleen tegen andere teams, maar moet je voordat je kunt beginnen ook op zoek naar de locatie van de geheime ‘vossen’ die zich in het dorp hebben verstopt.

Ga met een groep vrienden, familie of collega’s de strijd aan om alle vossen te vinden en daarmee zoveel mogelijk spelkaarten voor het spel Ticket to ride te verzamelen. Ontvang vervolgens een korte en een lange route en ga met jouw team logisch te werk om zo de beste strategie te bepalen. Zijn jullie het eens over de beste route maar ontbreken de nodige spelkaarten? Geen paniek! Haast je naar de spellen en probeer deze zo goed mogelijk uit te voeren. Hoe beter de uitvoering, hoe meer spelkaarten je kunt verdienen.

Waar zetten jullie vanavond op in: snelheid, behendigheid, strategisch denken of wilskracht? Of ga jij voor een zo gevarieerd mogelijk team om zo jullie kansen te spreiden? De tijd zal leren wat voor Ticket to ride Schipluiden de beste aanpak is. Een ding is zeker: alvast oefenen met het bordspel kan nooit kwaad.

Helaas, de inschrijving voor deze activiteit is gesloten.