Kaartverkoop 2022

04-06-2022
Kaartverkoop-thumbnail-2-min

Zomerfeest Schipluiden 2022 Kaartverkoop informatie

De officiele kaartverkoop is geweest en er zijn nog een paar kaarten voor alle feestavonden over! Vanaf vandaag zijn de laatste kaarten te koop via deze link.

Ter info:
Losse kaart kost €12,-
Setje kaarten kost €40,-
Wees er snel bij want op = op! 🏃

Feestavonden

Zaterdag 6 Augustus: ZF Airlines

Vanavond gaan we met het vliegtuig terug naar onze vertrouwde plek midden in het dorp. Ik wil u vragen de stoelriemen vast te maken en de luikjes bij de ramen te openen, want het is zo tijd om te landen op het feestterrein van Zomerfeest Schipluiden.

 

Donderdag 11 augustus: Thrilling Thursday

Al enige tijd voert een verstrooide wetenschapper experimenten uit op het feestterrein om het eeuwige leven te ontdekken. Graag nodigt hij u allen uit op deze spannende donderdagavond om zijn creaties te bewonderen. Maar let wel op, niet ieder experiment gaat even goed….

 

Vrijdag 12 augustus: Tiroler Beach Party

Trek uw zwembroek en skibroek maar uit de kast, want het belooft een hete avond te worden in de Schipluidense Alpen. Stap op uw slippers in de skilift of prik uw skistokken in het zand, want vanavond komt het beste van twee werelden samen bij het Zomerfeest.

 

Zaterdag 13 Augustus: Keuzestress

Vanavond is de avond van u! Letterlijk zelfs, want voor het thema van deze avond vertrouwen wij op u. Heeft u zin in een avond waar het feestterrein oranje kleurt? Of gaat u toch liever op chique? Of heeft de onderwaterwereld u altijd gefascineerd? Vanavond is de keuze aan u.

 

Medewerker worden?

Ben jij handig met verf, techniek of bouwen en hou je wel van gezelligheid? Word dan medewerker bij het Zomerfeest! Dit kan door te mailen naar medewerker@www.zomerfeest-schipluiden.nl en ontvang een uitnodiging voor de info-avond op vrijdag 24 juni.

 

Sponsor worden?

Als sponsor van Zomerfeest Schipluiden geniet u van vele voordelen. Benieuwd wat deze voordelen en de mogelijkheden zijn? Klik dan hier om de sponsor paketten te bekijken.