Kaartverkoop Zomerfeest Schipluiden

12-06-2019
Kaartverkoop1
Kaartverkoop Zomerfeest Schipluiden

Donderdag 27 juni om 19:00 uur in de kantine van v.v. schipluiden

Dit jaar vind de kaartverkoop plaats in de voetbalkantine van V.V. Schipluiden! De kaartverkoop start om 19:00 uur, kom op tijd, want OP=OP!

  • De kaartverkoop vindt plaats bij V.V. Schipluiden.
  • De kantine is open vanaf 19:00 uur. Bij binnenkomst krijgt iedereen een nummertje. De bar is open, dus u hoeft niet uit te drogen. Om 19:30 uur start de kaartverkoop op volgorde van binnenkomst. Luister goed, want als uw nummer is omgeroepen en u komt te laat, dan moet u een nieuw nummertje halen.
  • Losse kaarten kosten €7,50. Een setje kaarten van alle vier de feestavonden kost €25,00.
  • Iedereen mag kaarten kopen, maar de minimumleeftijd voor de feestavonden is 16 jaar. Legitimatie is verplicht bij entree van het feestterrein. Alcohol wordt niet geschonken onder de 18 jaar.

Zaterdag 17 Augustus: Steammachine

De laatste tandwielen worden opgepoetst, de machines extra opgestookt en er wordt meer dan ooit uitgevonden. Van een high class feest in een zeppelin tot dansen tussen de klokken en stoommachines. Vanavond begeeft u zich in de alternatieve jaren na 1900.

Steampunk-boekje

Donderdag 22 Augustus: Cirque Du ZF

Dames en heren, hoog geëerd publiek! Hierbij presenteren wij met trots; Cirque du ZF!
U zult uw ogen uitkijken naar onze fantastische dierenshows en clowns-acten. Breng een bezoek aan de Freakshow of laat u verbazen door de acrobaten. Zien we u dan?

Circus-boekje

Vrijdag 23 Augustus: Making History

Vanavond is het uw kans om geschiedenis te schrijven of wilt u deze liever veranderen? Ga samen met ons terug in de tijd. Stop met scheren, laat de natuur zijn vrije gang gaan en u bent vanavond een heuse holbewoner. Of bent u de dappere ridder en verovert u alle harten op het feestterrein?

Makinghistory-boekje

Zaterdag 24 Augustus: Best of Broadway

Het licht gaat uit, de spanning stijgt. Dames en heren, welkom bij ‘THE BEST OF BROADWAY’! Vanavond beleeft u de allermooiste musicals in het ZF-Theater. Heeft u altijd al een keer naar The Lion King gewild? Of danst u toch liever mee op de swingende beats van Mamma Mia? Mis het dan niet!

Musicals-boekje