Laatste Kaartverkoop Zomerfeest Schipluiden

16-08-2019
Kaartverkoop1
Laatste Kaartverkoop Zomerfeest Schipluiden

Zaterdag 17 Augustus tussen 15:30 en 17:00 uur op het schoolplein van de St. Jozefschool

De laatste kans om jouw kaarten voor de feestavonden te kopen! De kaartverkoop start om 15:30 uur, kom op tijd, want OP=OP!

  • De kaartverkoop vindt plaats op het schoolplein van de St. Jozefschool
  • Iedereen mag kaarten kopen, maar de minimumleeftijd voor de feestavonden is 16 jaar. Legitimatie is verplicht bij entree van het feestterrein. Alcohol wordt niet geschonken onder de 18 jaar.

Zaterdag 17 Augustus: Steammachine

De laatste tandwielen worden opgepoetst, de machines extra opgestookt en er wordt meer dan ooit uitgevonden. Van een high class feest in een zeppelin tot dansen tussen de klokken en stoommachines. Vanavond begeeft u zich in de alternatieve jaren na 1900.

Steampunk-boekje

Donderdag 22 Augustus: Cirque Du ZF

Dames en heren, hoog geëerd publiek! Hierbij presenteren wij met trots; Cirque du ZF!
U zult uw ogen uitkijken naar onze fantastische dierenshows en clowns-acten. Breng een bezoek aan de Freakshow of laat u verbazen door de acrobaten. Zien we u dan?

Circus-boekje

Vrijdag 23 Augustus: Making History

Vanavond is het uw kans om geschiedenis te schrijven of wilt u deze liever veranderen? Ga samen met ons terug in de tijd. Stop met scheren, laat de natuur zijn vrije gang gaan en u bent vanavond een heuse holbewoner. Of bent u de dappere ridder en verovert u alle harten op het feestterrein?

Makinghistory-boekje

Zaterdag 24 Augustus: Best of Broadway

Het licht gaat uit, de spanning stijgt. Dames en heren, welkom bij ‘THE BEST OF BROADWAY’! Vanavond beleeft u de allermooiste musicals in het ZF-Theater. Heeft u altijd al een keer naar The Lion King gewild? Of danst u toch liever mee op de swingende beats van Mamma Mia? Mis het dan niet!

Musicals-boekje