Schipluiden, bedankt!

14-08-2022
48622618758_9085a9e763_k

Terwijl iedereen op dit moment druk bezig is om het feestterrein klaar te maken voor de finale, blik ik alvast terug op een fantastische week. De afgelopen dagen zijn in een sneltreinvaart voorbij gegaan en wat hebben we genoten. We kunnen wel stellen dat onze terugkeer naar de B.M. Singel er eentje is die we niet snel zullen vergeten.

En begrijpelijk ook, want wat hebben we veel gedaan! Zo zijn we met onze jongste bezoekers op safari en langs het circus gegaan en hebben zij kunnen spelen met Peppa Pig. En dat we tijdens deze 51e editie prachtig weer hebben gehad, heeft ook de jeugd goed van kunnen genieten. De verkoelende watermiddag en het dauwtrappen kwamen goed van pas.

Maar ook voor de ‘oudere jeugd’ was het weer een week vol activiteiten. In het eerste weekend is er een super motorrit gereden en werd er weer fanatiek gejeu de bouled. Wat een prachtige bruiloft moest worden, eindigde in een catastrofische gebeurtenis: de moord op de wedding planner. Gelukkig hebben jullie met elkaar de moord weten op te lossen en kon iedereen zich met een gerust hart weer opmaken voor de pubquiz. Ook de nieuwe onderdelen zoals de klaverjasavond en de business class waren een groot succes.

Dat de creativiteit van jullie als bezoeker in de afgelopen jaren niet is afgenomen, werd wel duidelijk tijdens de feestavonden. De meest gave creaties hebben wij voorbij zien komen. De grote winnaars van de avonden waren de Vlaai Haai tijdens ZF Airlines, de speelgoedpop met opwindsleutel tijdens Thrilling Thursday, de lifeguards bij Der Tiroler Beachparty en de levende fontein op de Las Vegas avond.

Het Zomerfeest-gevoel zit er duidelijk nog in bij iedereen. Ik wil jullie bedanken voor een fantastische week! Maar voordat we weer terug gaan naar het normale leven, sluiten straks om 14:00 uur ouderwets met elkaar af op het feestterrein.

Tot dan!