Sponsor worden?

Zomerfeest Schipluiden is een negendaagse feestweek waarin verbinden centraal staat. Waar we in 1972 begonnen met 3 dagen vol feestelijke activiteiten, geniet zowel jong als oud de laatste decennia van maar liefst negen dagen plezier op een centrale locatie in het dorp. Door het brede aanbod aan activiteiten is er tijdens de feestweek voor iedereen iets leuks te doen. Het doel van het Zomerfeest is echter altijd hetzelfde gebleven; Schipluiden verbinden! 

Als sponsor van Zomerfeest Schipluiden geniet je van vele voordelen. Zo hebben wij een groot bereik met zowel onze online- als onze offline kanalen. Als sponsor kun jij profiteren van deze zichtbaarheid met bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie in ons programmaboekje of het plaatsen van jullie logo bij de ingang van het feestterrein. Meer informatie over de sponsorpakketten en de prijzen kun je vinden op onderstaande pagina.

Wat levert sponsoring van het zomerfeest jou op?

Bereik via onze website

Jaarlijks hebben wij zo’n 8000 unieke bezoekers op onze website.

Bereik programmaboekje en flyer

Ieder jaar verspreiden wij een flyer met daarop de aankondiging van de kaartverkoop en het programmaboekje voor aankomende editie. Beide uitingen worden bij ruim 1.800 huizen bezorgd.

Bereik logo bij ingang

Gedurende de week passeren er gemiddeld 1.500 bezoekers de ingang per feestavond wanneer zij het terrein betreden. Het plaatsen van jullie logo bij de ingang, gedurende negen dagen, zorgt dan ook voor een hoge mate van zichtbaarheid.

Onderstaande bedragen zijn inclusief BTW.

Vraag uw sponsorpakket aan

Type Sponsorpakket

Info

info@www.zomerfeest-schipluiden.nl