We zijn begonnen!

14-04-2022
Finale-Thumbnail

Het paasweekend staat voor de deur, en dat kan maar één ding betekenen: de voorbereidingen voor het Zomerfeest zijn in volle gang! Na 2 bijzondere edities, iets waar we niet te lang meer bij stil willen staan, bruist het in de organisatie van de energie. Er staan maar liefst 30 onderdelen op het programma, dus het belooft een bomvolle en gezellige week te worden. Van 6 tot en met 14 augustus gaan we helemaal los. Maar voor het zo ver is, is er nog een hoop te doen.

 

Vergaderen op de ouderwetse manier

Zoals ieder ander jaar zijn we ook nu begonnen met een brainstorm. Helaas lieten de toen geldende maatregelen het niet toe om bij elkaar te komen, maar gelukkig zijn we inmiddels zo ervaren met digitaal vergaderen dat dit de pret niet mocht drukken. Je kon deze avond de hersenen horen kraken en al snel werden de eerste ideeën op papier gezet. Een paar uur, en een aantal hilarische presentaties, verder, was de basis voor dit jaar gelegd. Tijd om van deze hele waslijst aan ideeën een serieus programma te maken. Na wat voelde als een eeuwigheid, mocht de organisatie (bestaande uit zo’n 30 mensen) ditmaal de koppen weer eens fysiek bij elkaar steken. Het was duidelijk merkbaar dat iedereen hierop had gewacht, de hele middag en avond bruiste het van de energie en positiviteit. En dit wierp zijn vruchten af: rond 22:00 uur ’s avonds stond er een compleet programma met maar liefst 30 ludieke activiteiten!

 

De week krijgt vorm

Inmiddels zijn we een aantal weken verder en krijgen de eerste activiteiten vorm. De organisatie is hard bezig om alle details zo scherp mogelijk te neer te zetten en steeds beter richting te kunnen geven aan de uitwerking. Van wat we nu al hebben gehoord, belooft het een fantastische week te worden die je niet wil missen. Blokkeer 6 tot en met 14 augustus dan ook snel in je agenda!

 

De ZF Pre-party

Augustus lijkt nog ver weg. Maar daar hebben wij een oplossing voor: op vrijdag 17 juni organiseren wij de ZF Pre-party! Tijdens deze avond hopen wij jullie allemaal te zien en te kunnen proosten op een mooie editie. Maar wat misschien nog veel belangrijker is, is dat het deze avond ook mogelijk is om jouw kaarten voor de feestavonden te scoren. Zorg dus dat je erbij bent!