We zijn weer van start!

06-08-2022
DSC03730 (2) (1)

We zijn weer van start en wat gebeurt er veel op en om het terrein. Vanochtend zijn de eerste motormuizen vertrokken op een heerlijke tourtocht. Tussendoor een goed verzorgde lunch en hebben zij genoten van een prachtige tocht richting Zeeland. Een prachtig uitzicht met als tussenstop Dinteloord. Inmiddels zijn de motormuizen aangekomen op het terrein en genieten zij van een heerlijke borrel. 

Ook de inschrijvingen zijn in volle gang. De eerste activiteiten zijn al vol. Alle kinderen verheugen zich op de leuke activiteiten aankomende week. Zo staan Expeditie ZF, Peppa Pig, Speuren naar Studio 100 helden, Circus Zomer en nog vele andere activiteiten op het programma. De weersvoorspellingen zijn ook nog eens op en top dus de week kan nu al niet meer stuk! 

Op het terrein is ook niet stilgezeten. Alle lichten hangen, het geluid is getest en ook de wanden zijn geschilderd. De wc’s en barren zijn aangesloten dus we zijn helemaal klaar voor vanavond, de eerste feestavond. Vliegt u ook met ZF Airlines naar een zonnige bestemming? Heeft u nog geen kaarten dan kunt u naar het Zomerfeestterrein komen om nog een kaartje te halen voor een geweldig avondje uit.